home
HOME  » ALGEMENE INFO JEUGD  » De Jeugddienst  » Tienerwerking Hang Around

Algemeen 

Het is een gegeven dat tieners graag rondhangen.... Sommige mensen vinden dit lui gedrag...nochtans is dit een normaal proces in de ontwikkeling van een tiener in wording. Net daarom bedachten wij het volgende concept... Wat houdt dit in ? Wij zorgen voor een meerderjarige, gebrevetteerde begeleiding, die zal toezien op de veiligheid van uw tiener. Ze zullen ervoor zorgen dat de "regels" nageleefd worden. Niet roken, geen alcohol, zich niet afzonderen van de groep. De monitoren bereiden een aantal activiteiten voor, doch het zijn de tieners zelf die mogen kiezen uit het aanbod. Ze mogen zelf natuurlijk ook met voorstellen komen ! De tieners stellen dus, samen met de begeleiding, het weekschema op. Dit kan gaan van een spel op ons terrein, een wandeling of fietstocht, zwemmen, bowlen...maar ook een terrasje doen of eens over de markt wandelen is mogelijk. Er is ook een lokaal voorzien dat ze zelf, naar hun eigen smaak, mogen inkleden.

Wat ga ik vandaag doen? Stel jij je die vraag ook vaak in de vakantie? Kom dan naar ons HANG-AROUND kamp in de kazerne waar je samen met onze monitoren en de andere tieners een toffe week samen stelt (uiteraard met een vooropgesteld budget).
Enkele ideeën van vorig jaar: zwemmen, fietsen, bowlen, singstar, waterspelen, je eigen fuif... bij ons kan het allemaal.

Na het succes van de afgelopen jaren organiseren we deze zomer weer 4 weken Tienerkamp.
Samen met de monitoren stel je een toffe week samen met een vooropgesteld budget.

Zwemmen, bowlen, fietsen, kleine kookactiviteiten, waterspelen, een stadsspel…jullie bepalen mee.
 

Waar 

Adres: Jeugddienst , de Schiervelstraat 17, 3700 Tongeren